. Sometimes I just want to be dissppear and see if anyone would miss me. Hey stalker, Thank you For Visit !♥

Wednesday, 19 December 2012


holla!!!! i'm back!!! sorry guys, da lama tak ber'blog', me soooo busy!! hihihi... pertama sekali, i kena or terpaksa puji dulu my housemate!! to eva aqilah yang cantik jelita, i da sebut nama u, okayy? sekarang ni, i tengah busy with exam, oh god!! da la dalam keadaan tengah sakit!!! hurmm, habis aje bulan december ni, my beloved housemates kak sayra,kak zue n kak cah akan pindah.. sedihnyaa.. masa i mula2 pindah sini, i kawan dgn kak sayra dulu, sebab perangai dia gila-gila mcm i jugak! haha, mcm mana la nak dduk rumah ni lagi lepas semua dah pindah keluar?? nanti akan selalu terpandang katil dia, tempat dia slalu dduk, tempat dia makan, sob ssob.. kenapa la i lambat lagi nak habis? waaaaa.. kak sayra y gila2, kak zue y minat hindustan, kak cah y gelak kuat!! pasti diriku merindui kalian semua!! ada suatu malam tu, kitaorg main bola beracun depan rumah, then tiba-tiba kak cah tergelincir, mula-mula ingatkan terseliuh biasa, esoknya kitaorg bwk p klinik doktor bgtau, kaki dia patah!! terus kitaorg buang bola tu! ingat nk enjoy, tapi ending dgn kesakitan :(
okayy guyss, i nak kena study dulu utk exam esok! goodbye guyss, love u,

xoxo



EYZA,

Tuesday, 10 January 2012


Freedommm :D !




FREEDOOM !! love to shout it baby :)


Aloha, okay im done with my MID SEM EXAMINATION , hoyeah hoyeah !!
So its time me to REST my mind. Its time to meet my family at PENANG :D
Penang people wait for me ya im going back on this CNY . lets meet yaa.

btw, I miss my awesome friends BADLY :')
#tunggu aku balik kita lepak sampai subuh okay . sumpah rindu gila !!


Nadia my booo :)

Wany my kecikkk :)

Myrul si so'od :)

*guys, nnti aku balik nk jmpa hampa na . Tolong la jgn nk membusykn diri sgt . Tamplek hampa nnti . misssss uolls damm much :D


xoxo

Wednesday, 4 January 2012


Exammmmmm !



Hey hey , how ur days ? hope fine yaa :) btw now I'm on examination.
Do not disturb ! Muahaha
so, a liltle bit busyyy yaw. Hope I can do it well ya .so so that all yaa.
See you all in next episode :D
nite nite

Mid semester examination timetable

3/1 (4-6 p.m) - English Language Enrichment
4/1 (9-11 a.m) - Foundation of communicative English
6/1 (4-6 p.m) - Teaching reading & writing skill
9/1 (4-6 p.m) - Multimedia in education
10/1 (9-11 a.m) - Pengajian Malaysia


Wish Me Luckkkkkk , dont disturb me until end of the MID SEM ya. hehe
*joke :)



xoxo

Sunday, 1 January 2012


2012 :)


Hey hey , how ur days ? I just wanna wish HAPPY NEW YEAR to of you . Hope this years full with new things and new memories :D

Welcome 2012
Lets us start with New life :)


Goodbye 2011
that full of sweet and bitter memorable that unforgettable :)



xoxo