. Sometimes I just want to be dissppear and see if anyone would miss me. Hey stalker, Thank you For Visit !♥

Wednesday, 19 December 2012


holla!!!! i'm back!!! sorry guys, da lama tak ber'blog', me soooo busy!! hihihi... pertama sekali, i kena or terpaksa puji dulu my housemate!! to eva aqilah yang cantik jelita, i da sebut nama u, okayy? sekarang ni, i tengah busy with exam, oh god!! da la dalam keadaan tengah sakit!!! hurmm, habis aje bulan december ni, my beloved housemates kak sayra,kak zue n kak cah akan pindah.. sedihnyaa.. masa i mula2 pindah sini, i kawan dgn kak sayra dulu, sebab perangai dia gila-gila mcm i jugak! haha, mcm mana la nak dduk rumah ni lagi lepas semua dah pindah keluar?? nanti akan selalu terpandang katil dia, tempat dia slalu dduk, tempat dia makan, sob ssob.. kenapa la i lambat lagi nak habis? waaaaa.. kak sayra y gila2, kak zue y minat hindustan, kak cah y gelak kuat!! pasti diriku merindui kalian semua!! ada suatu malam tu, kitaorg main bola beracun depan rumah, then tiba-tiba kak cah tergelincir, mula-mula ingatkan terseliuh biasa, esoknya kitaorg bwk p klinik doktor bgtau, kaki dia patah!! terus kitaorg buang bola tu! ingat nk enjoy, tapi ending dgn kesakitan :(
okayy guyss, i nak kena study dulu utk exam esok! goodbye guyss, love u,

xoxo



EYZA,