. Sometimes I just want to be dissppear and see if anyone would miss me. Hey stalker, Thank you For Visit !♥

Saturday, 29 October 2011


Maafkan Aku !



Hey peep , sihat .?? dh lama aku ta conteng blog ni dgn cerita aku kan , emm act kblakangan aku moody je nk berblog jd malas. haih Punca aku jd mcm ni sbbnya aku dh CINTA, SUKA, SAYANG dekat ssorg ni lbh dari kawan . Aku pn tathu mcm mna bole timbulnya perasaan mcm dkt dia :'( Sebelum tu aku nk minta maaf dkt DIA sbb aku terpksa luahkan juga sbb aku dh ta bole nk simpan lgg terpulang lah klu DIA nk mara atau benci aku tapi aku terpaksa jujur dan aku ta nk tpu diri aku sbb klu aku tipu aku rasa terseksa and sakit hati. yaa, aku tahu mngkin aku ta sesuai untuk DIA, aku sedar aku sapa dan DIA mcm mna tp perasan datang tanpa aku mnta. semua ALLAH yg tntukan. Aku terpksa terima dan redha dan aku jga dh cba nk anggap DIA sebagai kawan tapi aku ta bole .Aku pn tathu
'kenapa aku perlu rindu DIA'
'kenapa aku perlu nk thu pasal DIA'
kenapa aku perlu nk IM DIA'
'kenapa aku perlu sedih klu DIA ta online'
kenapa aku perlu risau psl DIA'
kenapa aku fikirkan DIA'
'kenapa aku perlu tgk gambar DIA'
KENAPA ,KENAPA !! semua ni menjadi persoalan kat aku, aku tank DIA fikir bukan2 psl aku tp itu yg aku rasa. Aku sndri sedih bla aku terpaksa berdepan dgn suma ni . Aku ta kuat bila aku ingt balik kenangan kita dulu even skejap . Tapi kenangan tu adalah kenangan yg terindah bg aku . Seriously dlu aku pn ta nk ada perasaan mcm ni dkt DIA sbbnya aku thu aku ta sesuai. Tapi sejak DIA pindah jauh dri aku aku semakin sedih, rindu, sakit suma ada. Aku msh ingt lg 1st aku jmpa DIA aku sombong gila dgn DIA sbbnya aku pk aku mls nk ada hati dgn spa2 yela masa tu aku tank pk psl cinta2 ni tujuan aku nk blajar pgi sna lgi pn aku dh lma single so aku nk maintain kan laa. Hari makin berganti kita rajin keluar sma tp aku still buat sombong lg dgn DIA tp hari yg paling aku ta bole lupa bila kita pakai t-shirt wrna sma wrna PUTIH lps tu kita pergi lpk tasik kan kn ?? 'ingt ta lgg aku buat bodo je dkt kau sampai kau sembang dgn aku. Mesti kau ingt aku sombongkan, sebenarnya aku malu dgn kau bkn sombong ok'. Lepas tu kita rajin lepak sama and aku makin selesa nk bergaul dgn DIA . Macam2 aktiviti kita buat , bergurau, lepak sama2, buka puasa sama2 . haih ssh kot aku nk lupa semua tu walaupn dh byk kali aku cuba. Yang paling aku ta bole lupa bila DIA sbb senyuman DIA buat aku tenang, cara DIA layan aku even malu2. Tapi semua tu dh berubah bila kwn DIA bgthu aku yg DIA dh ada 'ORANG LAIN' tapi aku masih bole cool sbbnya aku msh anggp dia kwn. Tapi malam seterusnya bila DIA ta ada aku rasa sunyi mcm aku ada hilang sesuatu aku pn tatahu knapa. emm :/ then lps tu kita jmpa blik tp aku rasa lain aku rasa kita makin jauh even dkt mngkn sbbnya aku tathu yg DIA dh bpya. Aku cuba nk hndarkan diri dn perasaan ni tp 'Kenapa cara kau layan aku mcm kau tu masih blm berpya, Kenapa kau macam bg harapan dkt aku' arrggh ! aku btl2 ta ta faham. Hingga la mlm last kita lepak sama ' ada gurl call DIA ' *maafkan aku sebab aku ttengok lgpn kau dduk sbelah aku, aku bkn nk sbuk tp aku TERNAMPAK ! Ya ALLAH masa tu aku rasa aku mcm nk menangis tp aku tank tnjuk aku cba tabah sbb tu masa kwn aku tya aku knapa aku ckp aku gado dgn 'BF' aku sbnar klu kau nk tahu aku tada BF dan llaki dlm hp tu suma kwn2 aku, aku terpksa berlakon sbb aku ta kuat nk hadapi msa kau on call dgn gurl tu. Mood aku trus hilang mlm tu tp tada spa thu. Lps pada tu aku jd mls nk lepak smpai hari last sebelum raya aku jmpa DIA tpi mlm tu DIA lain ta ckp lngsng aku rasa mcm aku ada buat slh. Tpi APA ? Esk tu aku ingt nk ajk DIA bka puasa skali sblum aku nk blik penang tp apa yg aku dpt thu dri kwn dia yg DIA dh stop study ! Aku trus blur ,hilang mood, hilang fokus . Sepanjang mlm aku menangis ingtkan DIA . Aku fkir mngkn kita tada jodoh tpi knapa DIA ta nk bgthu aku ?? Aku try search DIA dkt fb sbb aku rindu dkt dia tathu la dia rindu dkt aku ke ta kn tapi aku dh bgthu yg aku rindu DIA . Ktaorg cntact dkt stu je sbb aku tada num DIA . emm bla lps raya aku kna blik S.ALAM sbb dh study sna tp aku blik tanpa hati sbbnya DIA dh tada. Semangat aku hilang enth kemana ! Selama aku dkt sna, sepanjang mlm sebelum aku tdo msti aku mnangis ingtkn DIA smpai la aku sakit aku masih ingtkn DIA sesaat pn aku ta pnh lupakan DIA mana aku pergi msti aku ingt knangan dgn DIA. Aku dh cba untuk berterus trg dgn UPDATE 1 status ni tp mngkn DIA ta ska and trus DIA tkr profile name DIA . Dari stu aku thu mngkin DIA hanya nk berkwn dgn aku. Aku ta mmpu nk buat apa lg selain luahkan dkt sni . Aku ta kuat untuk brtrus trg pada DIA sbbnya aku tank rosakkan iktan persahabatn yg telah terjalin dan aku ta snggup nk rosakkan hubungan DIA apa lg terpksa kehilangan DIA. Walau apa pn aku tpksa redha yg DIA bukan milik aku , dan kena anggp DIA kwn aku even ssh untuk aku nk lakukan tp aku terpksa jaga hati DIA biarlah aku yg terluka, sakit. Yaa aku mmng ta kuat nk bdpn dgn suma ni sbb aku sayang DIA . Biarlah aku dgn dia hnya sbgai kawan dulu . Hanya ini yg aku mmpu. Dan aku nk DIA tahu yg hati aku masih blm terbuka untuk lelaki lain melainkan DIA. Aku ta kn paksa DIA untuk mmbls balik biarlah ALLAH yg tentukan :') #Aku minta maaf sbb aku terpksa luahkan dkt sni terpulanglah klu kau nk BENCI mahupn tank KAWAN dgn aku tpksa jjur sbb slagi aku ta jjur selagi tu aku sakit. Terima kasih juga atas kenangan yg kau bg selama ni dkt aku . Aku tkan pnh lupa kau KAWAN :') !

setiap detik adalah kenangan dan ia tidak dapat diulangi kembali..




xoxo

Saturday, 22 October 2011


Bosan bosannn !


Hey peep, mlm ni mlm bosan bagi aku sebabnya My boo tada dia balik kampung laa , adei kalau ta time ni duk menggila , skype, wall dkt FB, IM la dgn dia smpai lwt mlm . Dh macam burung hantu dh kami. Tapi tapa aku ttp sayang dia . She is MYBESTIES ok and aku sayang dia. haih asl la kau tggl aku mlm ni dh la DIA ta online lgg bosan aku . Ckp psal dia act aku rindu DIA sangat sangat .yg DIA pun kenapa lama ta muncul-muncul busy kalah PM aih. aiyoyo aku rindu KAU la . 'mana kau pergi,aku rindu la kt kau lama dh ta merepek dgn kau. seriously rindu kau gila gila lah'. hee dh dh cukup nnti lain yg aku tulis . KAU ke DIA ke ta perlu thu yang penting kau dh tahu aku rindu kau , HAHA .So hari ni aku kna tdo awal la. ishh ta bestnya ! dh biasa tdo lwt tetiba kna tdo awl sebab bosan . so so to be continue bubye . nite nite !

♥ ♥ ♥




xoxo

Wednesday, 19 October 2011


No mood + Sakit hati




Arrgh , seriously hari ni hari yang paling aku ta suka sebabnya aku anggap hari ni adalah hari MESSY day aku . AKU SAKIT HATI gila. puas kau kan ! FINE . rasa macam nk amik PISAU tikam je bagi cepat sikit mati ! Senangkan. ta payah tengok, ta payah fikir byk .
Awayyyyy!






xoxo

Tuesday, 18 October 2011


Cousin saya yang comel ♥ !




Ok this is my cousin , her name is DAMIA . She totally cute and clever . Since for a month I didnt see her and I totally miss her . hee so just now my aunt and uncle had come to my house and I walked out and went near to my aunt and and OHMYGOD , Mia makin comel la sayang . I take her and hug,kiss her . arrgh so cute !wee She a bit naughty now . I like her face when she laugh ,its totally funny . Here some picture of her . I love you MIA ♥



Mia with domo , aww ♥


She was playing domo with smile ♥ !



xoxo

Sunday, 16 October 2011


Things that I want ,aww ♥ !!






Daddy , I want all of this . can ? haha conform ayah aku pengsan pya ! Ala , bole la yaa . bukannya semua klu semua mmng ta dpt laa kn . hee I hope from all I can get it either 2 0r 3 from you . wee Thank you . I LOVE YOU lah daddy! muah muah ♥♥





xoxo

Friday, 14 October 2011

Thank you !



Alhamdulillah, sekian lama ta berblog akhirnya dpt juga aku berblog blik . Sebabnya aku dh sembuh dari sakit yang dah lama aku tanggung akhirnya dh selamat pun even msa lps operate tu aku lemah tapi dgn semangat dri korg aku dh sembuh kembali . Thank you so much kepada FAMILY,FRIENDS and BESTIES Myrul, Nadia, Firdz yg selalu support aku untuk ada semangat hidup. Thank you . I really appreciate it . 'Tengs juga kpada cousin sya yg sanggup jaga sya , bkn stakat jga tp ska usik sya bla sya dh sdar '. Hee Dh ye cousin tamau menangis lgg aku dh sembuh pn, ta sngka aku kau menangis masa aku ta sdar tu . mcm kelakar kan ye la sbb selalunya kau ssh nk menangis kot . LELAKI macho la katakan. haha JANGAN MARAH ! Thank you again . LOVE you . Beside tht, Thank you to ALLAH as well as provide an opportunity to me to live again :)




xoxo



Wednesday, 5 October 2011


Apakah ini ? Thank you sayang Nadia Nabila for the capture :)







Lama ta chat dgn bdk ni sbb nya lama ta online plus ta sht , so haritu Nadia chat dgn dia tba-tba dia hantar ni . Emm, ta sngka pla Nadia capture then tag kt FB . HOHO :) Thank you Jazli Jamaludin . #wsalam . btw, rindu la nk lepak sma2 lgg . take care always .





xoxo


Tuesday, 4 October 2011

My Boo Birthday , NADIA NABILA AFANDI




Happy Birthday sayang .
Dah tua pn kau ya :) .
Semoga panjang Umur dan Dimurahkan rezeki .
Semoga kau bahagia disamping org yg kau sayang.
Thank you untuk semua kenangan kau dan aku
Thank you for all ok
Aku hargai sangat :')
Hope our friendship will last longer

I L O V E Y O U .







p/s : lmbt update sbb busy+ not felling well .



xoxo