. Sometimes I just want to be dissppear and see if anyone would miss me. Hey stalker, Thank you For Visit !♥

Tuesday, 27 September 2011


Thank you for make me smile :')



I want to thank you for making me smile again, I knew before this I hard to smile and happy . That to many problems I have to face it alone so its difficult for me to smile and always wanna cry. Thank you for make my life back .
I LOVE YOU GUYS !



skype with my boo, NADIA NABILA AFANDI

Subang Parade, MUMMY EVA and YAN

Hensem guy, AHMAD AZIM





xoxo

Thursday, 22 September 2011

I dedicate this song to you ♥




Ungu - Percaya Padaku

aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

reff:
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

repeat reff

tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

repeat reff

berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku .



xoxo

Wednesday, 21 September 2011

BUSYBODY !

Wey perempuan, jd masalah ka klu aku nk like EX-BOYFRIEND aku pya gambar? WTF asl yang kau nak BUSYBODY sgt,kau nk dkt dia ka ?Klu nk amik laa aku sikit pn ta heran laa sial. Klu tak puas hati jom la face to face tak pyh nk wall dkt dia. Aku sikit pn tak tkt dkt kau gila ! For your information aku thu kau tu mcm mna ok so tak pyh nk bajet sgt! Aku tak cri psl dgn kau , so tak pyh la nk cri psal. Dh lma aku sabar dgn kau tp skrg tak lgg ! Aku dh break dgn dia ok. Salahkah klu aku nk BERKAWAN mcm kau berkawan blik dgn EX kau . hais ! Tak fhm laa aku dgn manusia mcm kau ni . jarum sungguh ! BACK off la wey. sumpah menyampah laa manusia mcm kau !


p/s : sory bahasa agak kasar disebabkan terlalu mara .



xoxo

No Mood :'(


No mood . No mood just wanna cry ! but I can't . Just my HEART is crying . Need to be alone for a moment :'(



. ALONE .



xoxo

Tuesday, 20 September 2011

Miss my Boo Nadia Nabila





Tetiba rindu budak ni ! arggh sampai sakit kepala rindu kat kau . Banyak memory kita disini kot. Mana aku pegi ja ingat kau . sobs sobs sabar je la . pape pn aku kena kuat . ok laa ta nak nangis dah sakit sgt sgt kpala ni . so, kbye .

Ni gambar memory aku dgn kau !
b,imissyou








xoxo

Monday, 19 September 2011

Stress plus Alone !




Hari ni sepatutnya buat STUDY GROUP tapi nk buat macam mna aku bgn lambat pula lg seriously aku NOT IN MOOD nak study . sumpah . So, decide g lunch dgn my friend Fiqa . Mmng hari ni bkn aku sorg je yg stress tp dia pn sama. So dua2 buat 'LUAHAN HATI' :( huhu sedey ah . Pape pn Thank you syg sbb dgr luahan hatiku ini . Kau lah tmpt aku mgadu lps NADIA pindah . Tengs alot :) #kau jgn sedey2 ok , im always with you#



xoxo

Sunday, 18 September 2011

Crazy Work :p

Sumpah kelakar aku dengan housemate aku By buat kerja yang tak pernah orang lain buat ,
nak thu ke ?
TAK PAYAH lah . pape pn skrg dialah yang teman aku klu aku sunyi sejak my boo NADIA NABILA AFANDI tggaikan aku. Thank you By for make me smile everyday .
that all :)


xoxo

HELLO EVERYBODY !

Let introduce
Im Eyza
Im was 18 y/o was born in 26 April 1993
Live at Penang
And and still SINGLE ya :)
Im still new and not very expert in blog.
These was my friend ideas she forced me to do this in order to express it here
*supposedly . HAHA
Emm, I think that was enough
To know more do read and follow yaa :D